22.10.2020

Robotics Strategy Forum 2020 e хибридно събитие, което ще се проведе на 22 октомври, в сграда Инкубатор на София Тех Парк.

Събитието е продължение на миналогодишния Robotics Strategy Forum 2019 и тази година ще имате възможността да разберете:
  • Къде се намира България спрямо автоматизацията в Румъния и Сърбия?
  • Какви технологии биват внедрени в една умна фабрика?
  • Каква е ролята на R&D центровете в производството?Следващата технологична революция – 5G или Wi-Fi6?

Христо Гилищаров, управител на FANUC България, Георги Грозданов, ръководител на Техническия инженерен център на "Фесто", Калоян Георгиев, ръководител екип и архитект IoT решения за автоматизация и енергиен мениджмънт в Schneider Electric са само част от експертите, които ще се включат по време на събитието. В следващите дни на страницата на събитието ще бъдат обявявани и последващите лектори.

То се организира от Професионалната асоциация по роботика и автоматизация (ПАРА). По повод извънредната ситуация и необходимостта от предпазни мерки, лекциите ще се излъчват онлайн на страниците на ПАРА във Фейсбук и YouTube.

От 9:00 до 17:00 ч.  ще има специална експо зона, разположена в сграда Инкубатор, в която ще може да се разгледат различни видове индустриални и образователни роботи. Дискусионните панели ще се проведат на английски език.

Основни спонсори на събитието са „Фесто“, „FANUC“, и “Schneider Electric България”. RSF2020 получава подкрепата в лицето на АмЧам, като институционален партньор.

Събитието е подкрепено още от  Българска стопанска камара, Иновативна София - направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“, ИАНМСП – Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, Експортен хъб България.

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Robotics Strategy Forum 2020