22.10.2020

Българската Мрежа Ви кани на виртуален разговор на тема „Силата на вътрешните комуникации vol. 2“. Признати експерти-комуникатори ще споделят своя опит, постижения и трудности при създаването на общности чрез вътрешните комуникации.  Специалистите от КонтурГлобал Марица Изток 3, ОББ и Филип Морис България ще дадат работещи рецепти от «кухнята», където се замислят инициативите и се подготвят информационните материали за служителите.

Кога: 22 октомври, четвъртък, от 15:00 ч.

Гости:
Анна Габровска, мениджър „Култура и човешки капитал“, Филип Морис България

Невена Димитрова, специалист „Комуникации и КСО“, КонтурГлобал Марица Изток 3

Мила Миленова, директор „Корпоративни и маркетингови комуникации“, ОББ.

Разговорът ще води Гергана Петровска, Мениджър „Вътрешни комуникации“, Овергаз.

Теми:
Как вътрешните комуникации спомогат за изграждането на общност (community management)?
Kакво прави прилагането на вътрешните комуникации ефективно – за служителите и за мениджмънта?
Как принципите и проектите на Глобалния договор на ООН помагат на компаниите да изявят своята социална отговорност и да се ангажират с Целите за устойчиво развитие на ООН?

Къде: онлайн в платформата MS Teams

Регистрация: Потвърдете участието си като попълните този формуляр и ние ще Ви изпратим линк за срещата.
Участието в срещата е без такса за компании-членове на Българската Мрежа на Глобалния Договор и с такса от 20 лв. за представители на компании извън членската ни листа.

Срещата е подходяща за всички, чиято работа е свързана с една от най-важните групи за всяка компания – служителите: експерти и мениджъри комуникации, КСО специалисти, човешки капитал и ресурси, връзки с обществеността и всички, за които темата е важна. Поканете и Вашите заинтересовани колеги.

Това е втора среща от поредицата за споделяне на опит между специалисти от компаниите. Смело предлагайте други важни професионални теми за следващи срещи, а ние ще потърсим най-добрите експерти в Глобалния Договор на ООН, които да споделят професионалния си опит.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

„Силата на вътрешните комуникации vol. 2“