19.11.2020 - 20.11.2020

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на виртуални двустранни срещи по време на Interpoma Business Match 2020, които ще се проведат в периода 19-20 ноември 2020 г.

Виртуалните срещи по време на Interpoma Business Match 2020 са отворени за компании от бранша на селекцията, производството, преработването, производството на техника за преработване и отглеждане на ябълки, както и тяхната дистрибуцията.

Защо ябълки?

Ябълките са темата на Interpoma Connects 2020 и на организираните двустранните срещи (B2B). Производството на ябълки за инициаторите на събитието от Бозен, Италия е един от най-представителните местни икономически сектори, включително продуктите, получени и преработени от него, които засягат всички етапи на веригата на производство на ябълки: от отглеждането и култивирането, производството, и преработката на продукта до дистрибуцията.

Региона на инициаторите - Южен Тирол със своите 18 000 хектара обработваема земя е най-големият затворен район за отглеждане на ябълки в Европа и е един от технически най-подготвените региони за отглеждане на ябълки в света.

Поканата за включване в двустранни срещи е отворена за представителите на следните отрасли в производството и преработването на ябълки:

 

  • Оборудване за отглеждане
  • Органично отглеждане/био
  • Машини
  • Оборудване и материали за отглеждане и бране
  • торове
  • пакетиране, материали и оборудване за опаковки
  • контролинг, обработка на данни, софтуер
  • технически средства, системи за контрол и измерване
  • складиране, логистични системи
  • технически системи за преработка на плодовете
  • специализирана консултация
  • селекция на сортове и разсадници

 

По време на виртуалните двустранни среши може да се срещнете с потенциални партньори за кратко време. Виртуалните срещи дават възможност да установите качествени срещи и да създадете полезни връзки. Възползвайте се от възможността и вероятно ще намерите ВАШИТЕ БЪДЕЩИ ПАРТНЬОРИ!

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

 

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка. С оглед на непредвидимата ситуация с пандемията, всички срещи се провеждат онлайн чрез нашата платформа, като за целта са създадени отделни виртуални стаи за срещи между участниците.

  1. Online регистрация
  • Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество на следния линк.
  • Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association;
  • Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 18 ноември 2020 г.;
  • В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите, сложете лична профилна снимка; в Marketplace можете да зададете различни „оферти“, в зависимост от партньорствата, които търсите, както и да слагате снимки на ваши продукти. Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Можете лесно да управлявате личния си график със срещи. Графикът включва времето на провеждане на онлайн срещата и кого ще срещнете. Бъдете коректни и следвайте графика си!

4. По време на събитието

С регистрацията си в платформата ще получите достъп до последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. По време на събитието екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

Език на провеждане на срещите: английски 

Лора Любенова

e-mail: ierc3@bia-bg.com

tel.: +359 2 932 09 31

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на Interpoma Business Match 2020