23.11.2020 - 27.11.2020

Есенната международна конференция на Българска асоциация за управление на хора (член на БСК) ще се проведе в дните от 23 до 27 ноември 2020 г., 5 дни – по различни теми и в разнообразни формати.

Темата на конференцията е AGILE HR, а подробности за съдържанието й може да намерите ТУК.

Сутрешните сесии във всеки от дните ще срещнат участниците в събитието с редица световноизвестни експерти, които ще споделят свои проучвания и експертиза, въз основа на които подходът agile се използва не само в HR функцията, но и във всички сфери на бизнеса.

В следобедните часове редица родни и чуждестранни компании ще споделят реални практики и опит в полето на управлението на виртуални екипи, в развитието на организационната култура и други предизвикателства, пред които бизнесът се изправи, в следствие на кризата от последните месеци.

Можете да прочетете по-подробна информация по темата ТУК, както и да направите своята регистрация.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Есенна международна HR конференция на БАУХ