14.06.2021

Асоциация на организациите на българските работодатели (АОБР) има удоволствието да Ви покани на брифинг след проведени срещи с представители на партиите и коалициите, които според социологическите агенции ще имат възможност да участват в 46-тото Народно събрание.

На 14 юни 2021 г. (понеделник), в заседателната зала на Асоциацията на индустриалния капитал в България (1527 София, ул. „Тракия“ 15) от 13:00 ч., ще се проведе среща с Българската социалистическа партия, като брифингът за медиите е предвиден за 14:00 ч.

 

АОБР обединява национално представителните работодателски организации АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ. Основна цел на организацията е да консолидира, балансира и представлява интересите на членовете си. Наетите в предприятията, членуващи в четирите работодателски организации представляват 82% от всички наети у нас. А брутната добавена стойност, която произвеждат е 86 на сто.

През 2021 г. ротационен председател на АОБР е Асоциация на индустриалния капитал в България.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Пресконференция на АОБР