13.12.2021

На 13 декември 2021 г., понеделник, от 11.00 часа,
ще се проведе пресконференция на тема: 

„2021 Г. ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА БИЗНЕСА“  

Ще бъдат представени резултатите от годишното проучване сред членовете на БСК относно бизнес климата през изтеклата година и очакванията за 2022 г. по отношение на икономическата среда, инвестициите, работните места и др.

Проучването се осъществява от БСК за 17-та поредна година, а целта е да се изследва състоянието на бизнеса в настоящите макроикономически условия. Основните теми са свързани с отражението на политическите процеси в международен и национален план върху бизнеса в България, както и с бизнес планирането за следващата календарна година. Тази година специален акцент е поставен върху отражението на коронакризата върху бизнеса.

Резултатите от проучването ще представи председателят на БСК Добри Митрев. В пресконференцията ще участват и зам.-председателите Мария Минчева и Станислав Попдончев.

Във връзка с актуалната епидемична обстановка в страната пресконференцията ще се проведе ХИБРИДНО - на място, в зала „Слънце“ на БСК (София, ул. Чаталджа 76) и онлайн, през платформата Zoom:

https://us06web.zoom.us/j/7099311361?pwd=WVB0QkRmVlpRSUIzVmVOcldQUzlUQT09

Meeting ID: 709 931 1361

Passcode: 123456

Достъпът на място ще се осъществява при спазване на противоепидемичните изисквания – наличие на Зелен сертификат.

Пресконференцията може да бъде гледана онлайн във Facebook и в YouTube

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Пресконференция