12.05.2022

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на виртуални двустранни срещи по време на BIONNALE 2022, които ще се проведат на 12 май 2022 г.

BIONNALE е най-голямото събитие за развиване на контакти в сферата за науките за живота и здравеопазването в столицата на Германия. Онлайн събитието ще включва паралелни семинари, срещи за създаване на бизнес контакти в различни области на сътрудничество, за да се представят нови идеи пред широка аудитория.

Представители на академичните среди и индустрията ще присъстват на годишното събитие, за да идентифицират и да сключат стратегически партньорства. BIONNALE 2022 ще бъде платформа за компании и изследователски институции от региона и международната сцена за търсене на съвместно развитие или съвместни изследователски възможности. На онлайн събитието ще участват и стартиращи компании с нови идеи и иновативни подходи, както и инвеститори представители на корпоративни предприятия, представители на институции и други заинтересовани страни.

BIONNALE се е доказало като събитие, на което участниците изграждат полезни контакти. През 2021 година международно събитие е събрало на едно място повече от 1000 посетители от над 50 държави.

BIONNALE 2022 отново ще се съсредоточи върху биотехнологиите, фармацевтичните продукти, медицинските технологии и дигиталното здраве.

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Линк за регистрация: https://bionnale2022.b2match.io/

Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgaria

Стъпки за регистрация и участие: https://www.ierc.bia-bg.com/registrationsteps

Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 12 май 2022 г.

 

За контакти:

Христина Каспарян, e-mail: ierc2@bia-bg.com, tel.: +359 932 09 34 

Теодора Данаилова, e-mail: t.danailova@bia-bg.com, tel.: +359 932 09 31

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на BIONNALE 2022