13.10.2022

Лекция „Legal Thinking and Litigation Strategies“ организират Адвокатско дружество „Мургова и партньори”Арбитражният съд към БСК и Центърът за американски проучвания в Познан, Полша.

Кога: на 13 октомври 2022 г. от 14:00 часа EEST (UTC+3)

Къде: в Конферентна зала на БСК, която се намира в гр. София, ул. „Чаталджа“ № 76

Уъркшопът ще се проведе на английски език.

Уъркшопът ще бъде с продължителност от 3 часа и е безплатен за студенти.

За останалите участници дължимата такса за присъединяване е в размер на 36 евро.

В случай, че желаете да вземете участие, моля свържете се с нас на office@murgova.com за повече информация във връзка с плащането.

Защо е важно да имаме стратегия и да мислим юридически при избора на най- подходящата теза при преговори и в съдебните процеси са толкова съществени?

Всичко, което правим в рамките на професията ни, изхожда от перспективата за разрешаване или справяне по друг начин с конфликти. Да разполагаме с адекватни стратегии още от самото начало, ни предоставя незаменима отправна точка за това как да разпределим времето и ресурсите ни в един конфликт, така че да се съсредоточим само върху ключови въпроси за „спечелването на войната“.

Уъркшопът ще Ви предостави практически съвети, с помощта на които ще придобиете иновативен и изпитан подход към “подводните камъни“, които се появяват при правни спорове.

Модератор на събитието ще бъде Петя Мургова – управляващ партньор и водещ член на екипа „Разрешаване на спорове и Медиация” в Адвокатско дружество „Мургова и партньори”.

Гост лектор на събитието ще бъде адвокат Валери Ломбър, Академичен директор в Центъра за американски проучвания в Познан, Полша. Г-н Ломбър има над 20 години юридически опит в Съединените американски щати, който включва опит в самостоятелна практика, като юридически сътрудник на няколко федерални съдии, лектор, професор и също така като съдия. Към настоящия момент е партньор в кантората „Гаврилов и Брукс” (Сакременто, Калифорния), която се занимава предимно с процесуално представителство.

Очакваме Ви!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Лекция „Legal Thinking and Litigation Strategies“