31.01.2023 - 09.02.2023

Европейските МСП, доставчиците на технологии за индустрия 4.0 и заинтересованите страни се срещат на 31 януари, 1 и 2 февруари в Барселона и 7-9 февруари ОНЛАЙН. Мястото, където революционните технологии се събират, за да помогнат на индустриите да ускорят своята цифрова трансформация.

Час и място

31.01.2023 г., 10:00 ч. – 09.02.2023 г., 10:00 ч.

Барселона, Барселона, Испания

Регистрация

Стъпки за регистрация ТУК.

Линк за регистрация: https://iot2023-accio.b2match.io/

Българска стопанска камара е съорганизатор на събитието

Това брокерско събитие ще ви предостави уникалната възможност да се срещнете с потенциални партньори, свързани с технологиите в индустрията 4.0 и тяхното въздействие върху индустрии, като производство, енергетика или здравеопазване.

Техническите срещи ще ви насочат към партньори на DIH4CAT (Европейски центрове за цифрови иновации), както и към членове на TECNIO, които са акредитирани каталунски доставчици на технологии.

Това глобално събитие ще покаже изложбена площ и пространство за работа в мрежа, което ще ви предостави уникалната възможност да:

  • стартирате вашите технологични предизвикателства
  • инвестирате в революционни технологии
  • достъп до екосистеми с високотехнологична RD инфраструктура
  • се срещате с потенциални партньори, свързани с технологиите на индустрията 4.0 и тяхното въздействие върху индустрии, като например производство, енергетика или здравеопазване.

Планира се събитието да включва публични и частни участници от Европейския съюз и извън него.

Основните технологични и индустриални цели на събитието:

  1. TECH: Индустрия IoT, AI, Digital Twin, Edge Computing, Добавена реалност, 5G технологии, Киберсигурност
  2. ИНДУСТРИЯ: производство, интелигентни фабрики, енергетика, интелигентни градове, свързан транспорт, здравеопазване и др.

B2B събитието ще се проведе:

На 31 януари, 1 и 2 февруари НА МЯСТО

На 7 до 9 февруари като ОНЛАЙН събитие

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

IoT Solution World Congress Brokerage Event