02.02.2023 - 10.02.2023

Българска стопанска камара е партньор на Клуб Икономика 2000 (неправителствена организация в обществена полза) при изпълнението на проект “Кръгова икономика за устойчиво бъдеще – гражданското общество в България за Европейския зелен пакт“ (LIFE CE STARSEED), който се изпълнява с финансовата подкрепа на Програма LIFE на ЕС.

През 2022 г. бяха проведени три групи семинари в няколко региона на страната. Клуб Икономика 2000 продължава кампанията онлайн и през месец февруари като организира представяне на трите модула, посветени на кръговата икономика:

  • „Кръгова икономика – предизвикателства и възможности“ - 2 февруари 2023 г.
  • „Кръгова икономика - добри практики“ - 7 - 8  февруари 2023 г.
  • „Мобилизирането на национални и европейски фондове за кръгова икономика“ - 9-10 февруари 2023 г.

За участие в обученията НЕ СЕ заплаща такса.

Участниците в онлайн обученията ще получат сертификат за участие. Модулите са разработени и предоставени от екипа по проекта.

Линкът за присъединяване във виртуалната стая на он-лайн обученията е:

Meet virtually with Cisco Webex. Anytime, anywhere, on any device.

Третият модул е актуализиран и съдържа информация за различните европейски програми, които вече са одобрени, както и информацията за възможностите за финансиране на проекти за кръгова икономика.

 ПРОГРАМА ЗА ВСЕКИ ОТ МОДУЛИТЕ

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Онлайн обучения по Кръгова икономика и възможностите за финансиране на бизнеса