30.03.2023

Включете се в онлайн конференция на тема: „Кантонският панаир –мост между китайския и българския бизнес“, 30 март 2023, 10:30 часа.

Онлайн конференция на тема „Кантонският панаир–мост между китайския и българския бизнес“ ще се проведе на 30 март 2023 година от 10:30 часа в платформата zoom.

Форумът е организиран от Българо Китайската Камара за Индустриално Развитие.

133 -тото издание на Кантонският панаир се открива на 15 април 2023. Кантонското изложение датира от 1957 година. Както всички знаем, Кантонският панаир е важен прозорец за отварянето на Китай към външния свят и важна платформа за външна търговия. Той изигра важна роля в насърчаването на китайското външно- икономическо и търговско сътрудничество и обмен. Всяка година близо 200 000 купувачи от 229 страни и региони по света участват в Canton Fair. Със своята площ от 1, 8 милиона квадратни метра модерната инфраструктура е обявена за "панаир No1 на Китай".  

Отварянето на Китай предполага предоставяне на нови услуги и логистични модели за международните изложители и купувачи.

Събитието има за цел да информира бизнеса за възможностите, които предлага Кантонското изложение. Специално внимание ще се обърне на новите платформи за комуникация между купувачи и изложители, предимствата и ползите които ще бъдат предложени на предприемачите.

Регистрацията за участие е безплатна, но задължителна и може да бъде направена на следния линк:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0oceqvqTgrE9BKdry_hCFt43KCfOZ5UVP6

След регистриране ще получите линк за достъп до събитието.

 

За допълнителна информация:

Десислава Дончева

Председател на Българо Китайска Камара за Индустриално Развитие

Tel: +359877266005

doncheva@bccid.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Включете се  в онлайн конференция на тема:  „Кантонският панаир –мост между китайския и българския бизнес“