30.05.2023

На 30 май 2023 г., в София Хотел Балкан (пл. Св. Неделя 5) ще се проведе GC Summit South East Europe 2023 – Среща на върха за Югоизточна Европа, организирана от The Legal 500 – организация, обединяваща адвокатски кантори от 150 държави в целия свят. The Legal 500 поддържа и класация на юридическите екипи, основана на редица критерии, както и на проучване сред 300 000 клиенти на правни услуги от цял свят.

Срещата в София включва поредица от панелни дискусии, обхващащи различни авангардни и актуални теми в областта на юридическата експертиза и практика, вкл. поверителността на данните, управлението на международни спорове, сливания и придобивания, технологичните нововъведения в областта на правото, нарастващото значение на ESG и зелената енергия, и др.

Сред екипа от висококвалифицирани лектори ще бъде и проф. Таня Йосифова – председател на Арбитражния съд при БСК, която ще говори за особеностите при изпълнението на чуждестранни съдебни и арбитражни решения.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

GC Summit South East Europe 2023 - София