15.05.2024

Българската стопанска камара, съвместно с Карол Капитал Мениджмънт,  и екипът на единствената в България иновативна платформа за допълнителни персонализирани корпоративни придобивки – Re:benefit организират HR закуска „Финансово благополучие на служителите и промените в трудовото законодателство“.

Дата: 15 май 2024 г., сряда

Час: 9:30-12:00 часа

Място: Ул. Златовръх 1, София 1164, „Карол Капитал“

Това събитие е насочено към подобряване на финансовото благополучие на служителите и представяне на актуална информация във връзка с последните промени в трудовото законодателство, касаещи работата от разстояние и електронната трудова книжка.

Събитието предоставя отлична възможност за собствениците на малък и среден бизнес и за специалистите в областта на човешките ресурси да погледнат през една различна призма на финансовия уелнес при служителите като лост за задържане на ценни кадри.

По време на HR закуската ще научите и последните тенденции в гъвкавите служителски придобивки и последните промени в трудовото законодателство като ще имате възможността да направите пряк контакт с експертите.

РЕГИСТРАЦИЯ (до 10 май)

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

HR закуска „Финансово благополучие на служителите и промените в трудовото законодателство“