Белгийска компания предлага търговско посредничество за хранителни продукти

Белгийска компания, специализирана в хранителния сектор, предлага търговско представителство в Белгия и на други експортни пазари, по-специално - в Холандия и Люксембург. Компанията е в контакт и с дистрибутори на храни и търси производители на храни за производствен договор.

 

Френска компания произвежда 100% натурално оцветени течни растителни хранителни добавки

Френското МСП, специализирано във формулиране и опаковане по поръчка на естествени течни хранителни добавки на базата на растителна екстракция без консерванти или термична обработка. Тяхната специалност е син течен екстракт от спирулина, титриран с фикоцианин. Предприятието търси компании, марки или лаборатории, които желаят да разширят своята гама като краен продукт за потребителя, за търговски споразумения с техническа помощ.

 

Испански производител на спрей с високоолеиново слънчогледово олио търси доставчици

Испанската компания произвежда спрей с висококачествено високоолеиново слънчогледово олио, който се използва основно в хлебната и сладкарската индустрия. Поради военните обстоятелства в Украйна и Русия, този продукт е ограничен в Испания и компанията няма достатъчно суровини, за да изпълнява поръчките на своите клиенти. Фирмата търси доставчици на слънчогледово олио.

 

Търси се специална опаковка за ферментирал млечен продукт

Търсят се конкретни доставчици на опаковки (дойпак торбички с чучур).

 

Внос и търговия на суровини за хранително-вкусовата промишленост

Компания, специализирана във вноса и търговията на различни основни суровини за хранителния сектор (захар, брашно, слънчогледово олио, глюкоза, маргарин), спешно търси алтернативни доставчици на разумни цени.

 

Словашки производител на лиофилизирани плодове търси бизнес партньори и нови клиенти

Словашки производител на сушени (лиофилизирани) плодове би искал да започне дългосрочно бизнес сътрудничество с дистрибутори, търговци на едро, производители на храни и други потенциални клиенти, като им доставя лиофилизирани плодове (насипни опаковки, както и опаковки на дребно) от първокласно качество.

 

За повече информация и контакт:

Център „Външноикономическо сътрудничество“ при БСК, www.ierc.bia-bg.com, тел. 02 932 09 31, t.danailova@bia-bg.com

 

Дата: 09.05.2022

Прочетено: 487