25.10.2016

Онлайн системата UTink беше представена пред браншови и регионални организации на БСК

БСК, в партньорство с UTink, стартира дигитална платформа за оптимизиране на разходите на своите членове, както и на всички български предприемачи и компании, които са за свободното договаряне.

Възможностите на UTink бяха представени за първи път пред представители на браншови и регионални организации, членуващи в БСК. В срещата участваха над 70 души от различни сектори на икономиката и от няколко региона на страната.

Целта на платформата е да предложи алтернатива на настоящите доставчици на комунални услуги, както и на разходите, които най-много товарят българския бизнес – електрическа енергия, горива, телекомуникации и т.н.

Освен това, платформата ще предложи и изцяло нови за българския пазар услуги като временно наемане на човешки ресурс, споделяне на свободни материални ресурси или съвместното им използване.

За да се включите в тази нова и уникална за българския пазар инициатива, посетете сайта www.utink.eu и станете част от обществото на споделената икономика.

Първото ни предложение е за доставка на електрическа енергия. Потребителите на системата имат възможност да сменят своя доставчик по улеснена процедура. 

Чрез тарифен план "На светло" имате възможност с договор за една година да купувате електроенергия на цена 0,085 лв./kWh.

Очаквайте скоро и следващите ни атрактивни предложения!

Оптимизарайте разходите си и живейте по-добре!

Дата: 25.10.2016

Източник: БСК

Прочетено: 5489