БСК, в партньорство с UTink, стартира дигитална платформа за оптимизиране на разходите на своите членове, както и на всички български предприемачи и компании, които са за свободното договаряне.

Целта на платформата е да предложи алтернатива на настоящите доставчици на комунални услуги, както и на разходите, които най-много товарят българския бизнес – електрическа енергия, горива, телекомуникации и т.н.

Освен това, платформата ще предложи и изцяло нови за българския пазар услуги като временно наемане на човешки ресурс, споделяне на свободни материални ресурси или съвместното им използване.

За да се включите в тази нова и уникална за българския пазар инициатива, посетете сайта www.utink.eu и станете част от обществото на споделената икономика.

Оптимизарайте разходите си и живейте по-добре!

Първото ни предложение е за доставка на електрическа енергия. 

Очаквайте скоро и следващите ни атрактивни предложения!

вж. УПЪТВАНЕ ЗА РЕГИСТРИРАНЕ В СИСТЕМАТА

__________

ВАЖНО! Предстои партньорът на UTINK – доставчикът на електроенергия „Фючър Енерджи“ да прехвърли лицензията си на GVI. Компанията е част от G.P. Group и ще придобие ноу-хау-то, експертизата и екипа на „Фючър Енерджи“. Предстои новият доставчик да се свърже с всеки от членовете на БСК, които имат договорни отношения с „Фючър Енерджи“, за уточняване на детайлите по административния процес на изпълнение на подписаните до момента договори за доставка на ел. енергия. 

БСК представя възможността за своите членове и за всички, които са за свободно договаряне, организирано да купуват електрическа енергия на либерализирания пазар.

Сега можете да изберете свободно най-подходящия тарифен план според Вашето потребление по улеснена процедура.

Чрез тарифен план "На светло" имате възможност с договор за една година да купувате електроенергия на цена 0,085 лв./kWh по улеснена процедура.

За да се възползвате от предложението, свържете се с регионалната ни структура или с Вашата браншова организация, или се регистрирайте директно чрез www.utink.eu

Петър Ризов
София, бул. "Асен Йорданов" 14
+3592 973 14 54
Прочетено:5721