27.06.2017

Българска стопанска камара бе удостоена с юбилейна грамота за активна съвместна дейност с Индустриална стопанска асоциация – Ямбол.

Индустриална стопанска асоциация (ИСА) – Ямбол, отбеляза тържествено 35-годишнината от своето учредяване на 26 юни 2017 г., в присъствието на областния управител Димитър Иванов, членове и партньори на организацията.

Гости на тържеството бяха заместник-председателят и главен секретар на БСК Маргарита Попова, заместник-главният секретар Добри Митрев и Мирослав Тончев - главен директор "Регионални организации".

„Уверявам Ви, че намираме за изключително ценни инициативите, които предприемате за насърчаване на предприемаческата активност в региона, както и усилията, които полагате за улесняване и развитие на условията за по-добра бизнес среда в област Ямбол. Приносът Ви и дългогодишните добри взаимоотношения с местните административни структури ще намират и занапред подкрепата на Българска стопанска камара, защото всички ние вярваме в необходимостта от диалог с институциите и бизнеса.“, пишеше в поздравителния адрес, който г-жа Попова връчи на г-н Моньо Тодоров, председател на Управителния съвет на ИСА-Ямбол, от името на Управителния съвет на БСК.

По време на събитието, Българска стопанска камара бе удостоена с юбилейна грамота за активна съвместна дейност с Индустриална стопанска асоциация – Ямбол.

ИСА - Ямбол е една от водещите регионални организации в мрежата на Българска стопанска камара, с изграден авторитет и експертиза. В организацията членуват близо 120 фирми. Управителният съвет се състои от 7 души,  председател на УС е инж. Моньо Тодоров.

 

Дата: 27.06.2017

Източник: БСК

Прочетено: 2019