13.12.2017

На 12 декември 2017г. се проведе традиционното Коледно парти на БГФМА. Събитието събра членове и партньори на Асоциацията, фасилити мениджмънт специалисти, представители на държавни и неправителствени организации, медии.

Иван Велков поздрави гостите с добре дошли и заедно с Никола Игнатов и Горан Миланов направиха кратък обзор на изтеклата 2017г., както и начертаха посоките за развитие на Асоциацията и ФМ бранша през 2018г.

На събитието традиционно бяха връчени и годишните награди за журналистически принос към развитието на фасилити мениджмънт индустрията в България. Специално избрана Комисия в състав: Иван Велков, Валери Левиев и Димитър Георгиев, присъди призът за медия с най-значим принос към ФМ индустрията за 2017г. на Инвестор Медиа Груп. Със специална почетна грамота и благодарност за добро партньорство и принос към ФМ индустрията бе отличено списание Ентърпрайс. Почетна грамота за активно медийно отразяване и принос към развитието на ФМ индустрията бе връчена и на Николай Лефеджиев, от Телевизия Европа.

Детайли за събитието може да намерите на сайта на БГФМА.

Благодарим на домакините от DADA Cultural Bar и на всички колеги и партньори, които ни уважиха и бяха наши гости.

Дата: 13.12.2017

Източник: БГФМА

Прочетено: 1772