05.11.2019

Процесът за номиниране и кандидатстване за Годишните награди на професионалната организация на HR-ите в България стартира на 5 ноември 2019 г. Българска асоциация за управление на хора организира за поредна година конкурса за най-успешните и иновативни проекти за 2019 г., като единствен по рода си, който дава гласност на добрите практики в управлението на човешки ресурси. 

Инициативата има над 15-годишна история и чрез него HR гилдията отличава успехите на своите колеги, така че да бъдат припознати за ценни от бизнеса, обществото и държавата. 

Тазгодишният конкурс за Наградите продължава до 10 декември 2019 г. и ще бъде последван от оценяване на кандидатурите по шестте категории от компетентно жури. Победителите ще бъдат обявени на официална церемония в края на месец януари 2020 г. 

Тази година организаторите предлагат и възможността за участие в конкурса в качеството на „Спонсор на категория, т.е. различни компании ще имат възможността да позиционират своя бранд в някоя от категориите и за съответния приз. 

Очакваме вашите номинации ТУК!

 

Дата: 05.11.2019

Източник: БАУХ

Прочетено: 2803