02.12.2019

Остават 7 дни до края на процедурата за кандидатстване за Годишните HR награди на Българска асоциация за управление на хора за 2019 г. – до 10 декември 2019 г. 

Целта на конкурса е да представи най-иновативните и добри решения в сферата на управлението на човешките ресурси в България, така че те да бъдат припознати от бизнеса и обществото като ценни и ефективни. 

Всеки, който желае, може да номинира, така че успешните практики да бъдат сред проектите, които кандидатстват. Процесът започва с попълване на номинационна форма, чрез която може да посочите себе си, свой колега, партньор, екип, организация или CEO, за потенциален кандидат за Наградите.

След това офисът на БАУХ се свързва с номинирания и след негово съгласие му изпраща формуляр за кандидатстване. На този етап от конкурса все още не е необходимо да се представя доказателствен материал, затова и попълването на документа не изисква много време. Кандидатът трябва да изпрати по мейл своята кандидатура до 10 декември 2019 г.!

След тази дата стартира работата на компетентното жури - то ще разгледа проектите и ще се свърже с всеки от кандидатите.

В края на месец януари 2020 г. ще станат ясни победителите в шестте категории.

 

Очакваме вашите номинации ТУК!

Дата: 02.12.2019

Източник: БАУХ

Прочетено: 1586