11.01.2021

Издателска къща „Божидар Данев“ представя новогодишния брой на списанието на Българската стопанска камара Noblesse Oblige. Целта му е да бъде настолно четиво за достойните предприемачи, за изтеклите сроковете на търпимост и за бъдещите дни на успех.

За 2020-а ще се говори много. Един от въпросите е разболя ли се българската икономика. Какво й повлия? Предприемачите са същите хора, които бяха успешните мениджъри на 2019 г. Държавата уж е същата. Експортът ни уж е на утвърдените пазари. Креативните индустрии се развиват, но нещо не е същото. COVID кризата все още не е унищожила българската икономика, но донесе болезнени шокове в отделни отрасли и предприятия. Та, въпросът е болна ли е?

Пред болния човек има два варианта: да се подчини на болката и да се предаде на обстоятелствата или да надвие болката и да подчини обстоятелствата на себе си. Първият тип хора са вечните болни. Системата не е готова за тях и никога няма да бъде. Вторият тип хора са тези, които имат шансовете да оздравеят и от които обществото има нужда! Нека бъдем от тях!

Вярваме, че ни чака поредна година на изпитания, в която ще се справим заедно за по-доброто бъдеще, което всъщност ще искаме със смяната на всеки следващ календар! Няма нищо по-хубаво от новите надежди и шанса за ново начало на мечтите!

Не бива да забравяме нищо от календара на 2020 г. Умните ще вземат от отминалата година уроци и поуки, за които без извънредна ситуация може би щяха да са нужни десетилетия. Искрено Ви желем да сте точно от тези умни хора, за да излезете по-силни и готови да продължите поетия път или да стартирате отначало.

С надежда, че излизаме от глобална и национална криза, вярваме, че ни предстои една по-добра година от тази, която изпратихме. Нека работим! Едва на старта на 2021 г. сме. Пътят е нов и все още неотъпкан, оставете следа!

Вижте всички статии ТУК!

Ако желаете да заявите доставка, направете го ОТТУК!

 

Дата: 11.01.2021

Източник: БСК

Прочетено: 1304