18.02.2010

 

Втора работна среща по международния проект LUDUS, изпълняван от БСК, ще се проведе на 18 февруари, от 9.30 до 12.00 ч, в Гранд хотел София, ул. Гурко 1.

 

БСК участва като партньор по проекта LUDUS (Европейска мрежа за обмен и разпространение на технологиите и познанието в иновативната сфера на обучението на основата на сериозни игри), заедно с още 6 организации от европейски страни.

 

Основните дискусионни теми на срещата ще бъдат:

-          Демонстрация на най-добрите практики за учение на основата на игри

-          Ролята и употребата на учението на основа на игри от начално до висше образование и предизвикателства и възможности в този сектор

-          Бъдеще на сериозните игри

 

Специален гост и лектор на срещата ще бъде г-н Дейвид Уъртли, директор на Института за сериозни игри към Университета в Ковънтри, Великобритания.

 

Участието в срещата е безплатно.

Срещата е открита за журналисти!

 

Моля да потвърдите Вашето участие най-късно до 10 февруари на e-mail: martin@bia-bg.com

 

За допълнителна информация:

Тел. 987 09 91; 93 209 22, 93 209 33

e-mail: martin@bia-bg.com

 

 

Програма на регионалната среща:

 

9.00     Регистрация на участниците

 

9.30     Откриване и кратко представяне на проекта LUDUS. Лектор: Г-н Бранимир Ханджиев, Главен директор в БСК

 

9.45     Демонстрация на най-добрите практики за учение на основата на игри. Ролята и употребата на учението на основа на игри от начално до висше образование, предизвикателства и възможности в този сектор. Лектор: Г-н Дейвид Уъртли, директор на Института за сериозни игри към Университета в Ковънтри, Великобритания.

 

10.30   Кафе-пауза

 

11.00   Бъдещето на сериозните игри. Лектор: Г-н Дейвид Уъртли, директор на Института за сериозни игри към Университета в Ковънтри, Великобритания. 

 

11.30   Въпроси и отговори

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Втора работна среща по международния проект LUDUS