28.07.2020

На 28 юли 2020 г. онлайн ще се проведе втори национален семинар по програма Коперник на ЕС за държавни, научни, бизнес и неправителствени организации.

Организатори на семинара са членовете на мрежата на COPERNICUS RELAYS и COPERNICUS ACADEMY в България към космическата програма на ЕС Коперник: Институтът за космически изследвания и технологии към БАН (ИКИТ-БАН) и Сдружение Geo Polymorphic Cloud заедно с  клъстер за Аеро-космически технологии, изследвания и приложения (CASTRA), в партньорство с Центъра за външноикономическо сътрудничество към Българска стопанска камара (БСК).

Дискусията по време на семинара ще се спре на теми като: „Космически програми на ЕС–актуално състояние и бъдещо развитие“, „Програма Коперник–предизвикателства, възможности и приложения“, „Дейности свързани с програма Коперник В България“.

Краен срок за регистрация – 24 юли 2020 г. На този линк ще намерите формата за регистрация на конференцията.

Пълна програма на събитието можете да намерите тук.

Планира се и втора част на конференцията на 6 октомври 2020 г.

Регистрирай се »
 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Втори национален онлайн семинар по програма Коперник на ЕС за държавни, научни, бизнес и неправителствени организации