Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на виртуални двустранни срещи по време на Food Connections 2020, които ще се проведат на 17 - 24 септември 2020 г.

Виртуалните срещи по време на Food Connections 2020 са отворени за компании от бранша на хранително-вкусовата промишленост и напитки, активни в следните области: опаковане, продукти, IT решения, маркетинг и комуникация, обучение, дистрибуция, свързани със сектора „Храни и напитки“.

По време на виртуалните двустранни срещи можете да се срещнете с потенциални партньори за кратко време. Виртуалните срещи дават възможност да установите качествени срещи и да създадете полезни връзки. Възползвайте се от възможността и вероятно ще намерите ВАШИТЕ БЪДЕЩИ ПАРТНЬОРИ!

На 17-ти, 22-ри и 24-ти септември ще се проведат и кратки уебинари в рамките на час и половина. Първият уебинар ще се фокусира върху устойчивостта в бизнеса. Другите два уебинара ще се отнасят до растителни протеини/преход към растения и електронен маркетинг/електронна търговия.

Първите 350 регистрирали се участника ще получат и промоционален пакет с продукти от организаторите на събитието. Enterprise Europe Network организира провеждането на двустранни срещи (B2B) и всички подробности са достъпни на този адрес.

Регистрацията за онлайн билет за конференцията и участие за двустранните срещи за участници е безплатна. С регистрацията за участие получавате достъп до следните възможности:

  • Достъп до участие в онлайн конференцията;
  • Участие във виртуалните панелни дискусии;
  • Достъп до платформата b2Match за създаване на индивидуален профил, чрез който може да организирате своите двустранни срещи с международни представители;


Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

 

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка. С оглед на непредвидимата ситуация с пандемията, всички срещи се провеждат онлайн чрез нашата платформа, като за целта са създадени отделни виртуални стаи за срещи между участниците.

1. Online регистрация

  • Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество на следния линк.
  • Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association;
  • Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 14 септември 2020 г.;
  • В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите, сложете лична профилна снимка; в Marketplace можете да зададете различни „оферти“, в зависимост от партньорствата, които търсите, както и да слагате снимки на ваши продукти. Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване по е-mail

Ще бъдете информирани по e-mail, кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи от 25 август 2020 г.

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето на провеждане на онлайн срещата и кого ще срещнете. Бъдете коректни и следвайте графика си!

4. По време на събитието

С регистрацията си в платформата ще получите достъп до последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. По време на събитието екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

 

Език на провеждане на срещите: английски

 

За контакти:

Лора Любенова

e-mail: ierc3@bia-bg.com

tel.: +359 2 932 09 31

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на Food Connections 2020