19.10.2020 - 22.10.2020

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на двустранни срещи на живо или онлайн по време на Business Meeting Food Paris 2020, които ще се проведат от 19-ти до 22-ри октомври 2020 г. 

Събитието първоначално беше планирано като част от голямото международно изложение за хранително-вкусовата индустрия SIAL 2020, което традиционно събира на едно място повече от 7000 компании от над 100 държави. Следствие на световната пандемия от Кодив-19, изложението е отложено за 2021г. Организаторите прецениха, че в този труден момента хранително-вкусовият бранш има нужда повече от всякога от подкрепа за развитие на международни връзки и достъп до нови пазари. Това е причината организаторите да запазят възможността за провеждане на двустранни срещи между производители и купувачи, предлагайки опциите срещите да бъдат организирани на живо в Париж или онлайн в периода 19-22 октомври 2020г.

Компаниите, които проявяват интерес да се включат в двустранните срещи по време на Business Meeting Food Paris 2020, могат да се регистрират напълно безплатно в платформата за събитието. Само в случай на организиране на потвърдена среща между производители и купувачи, то производителите трябва да заплатят такса в размер на 100 евро за всяка отделна среща.

Регистрация за участие може да направите безплатно на платформата на събитието тук.

Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.


За повече информация:

Лора Любенова

e-mail: ierc3@bia-bg.com

tel.: +359 2 932 09 31

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни срещи (B2B) по време на Business Meeting Food Paris 2020