14.12.2021

На 14 декември, 2021 г. В София Тех Парк, ще се проведе POWERS SUMMIT I ВЛАСТ, ЧУВАЙ! (част от Webit 2021), който е иновативна платформа за градивен, оперативен диалог, лице в лице между властта, бизнес лидерите и гражданския сектор.

“Българският Давос” цели да инвестира колективната интелигентност на страната в създаването на устойчиви решения за бъдещето на България.

В  присъствена форма Powers Summit ще събере лидерите на всички политически формации и техните екипи, за да търсим решения в реално време по водещите теми в диалог с бизнеса, гражданския сектор и науката.

Основни теми на срещата на върха са бизнес и иновации в следните сфери:

  • План за възстановяване и развитие
  • Енергия и "зелената сделка"
  • Градове на бъдещето, киберсигурност
  • Здравеопазване
  • Банки и Финтех
  • Образование

Като част от Webit Global Impact Week, ще имате възможност да чуете и световни лидери, които ще говорят на теми за очертаване на желаното бъдеще, а именно постигането на целите за устойчиво развитие на ООН, здравеопазването като инструмент за щастие и успех, колко са важни свободата и доверието в днешно време и много други.

Сред лекторите са: Ерик Шмид, Тим Дрейпър, Дон Тапскот и над 500 от най-значимите технологични, икономически, политически и обществени лидери от цял свят. Можете да видите кои са те ТУК.

За участие можете да направите регистрация с 15% отстъпка, използвайки код BIA4511 ТУК . Цените се покачват на 5 декември.

Ако желаете да сте сред партньорите на срещата на върха, свържете се с екипа на форума на имейл partners@webit.org.

БСК е партньор на форума.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бизнес и иновации. Власт, чувай!