07.11.2023

На 7 ноември 2023 г., в София Тех парк предстои третото издание на форума Powers Summit. По традиция то ще събере за пореден път бизнеса и властта, в лицето на лидерите на парламентарно представените партии и правителството в открита и прозрачна среща и дискусия. В рамките на един цял ден бизнес лидерите и репрезентативните бизнес организации ще поставят най-важните въпроси пред властта, а лидерите на парламентарно представените партии и изпълнителната власт ще започват изказванията си, след като са ги изслушали, с думите "чух ви" и ще поемат ясни и измерими ангажименти по намирането на решения.

Темите на Powers Summit са: Здравеопазване, Устойчиво развитие, Енергетика, Предприемачество, образование и инвестиции - Бранд България.

Официалното откриване ще започне с точно в 9:30 с премиерска сесия, в която акад. Николай Денков ще се качи на сцената на Powers Summit.

Платформата има ясен и строго спазван формат, в който всяка тема се състои от няколко части:

"Индустрията говори" – 30-минутен дискусионен панел, в който право и покана за участие имат само лидерите на работодателски организации, браншови и индустриални асоциации, които говорят от името на целия бранш по предварително уточнени и одобрени от бранша приоритети. Българска стопанска камара ще бъде част от панел "Устойчиво развитие".

"Бизнес лидерите говорят" е сесия , в която изявени представители на бизнеса ясно и прагматично поставят проблеми и дефинират решения, както и нужните действия от страна държавата за постигането им. Тези лидерски изказвания са част от спонсорските пакети на събитието.

“Чувам ви” сесията е разделена на две части - Парламентарна сесия “Чувам Ви” и Министерска сесия “Чувам Ви”. По всяка от темите политици и министри ще обобщят чутото и ще дефинират стъпки за неговото постигане. Всеки започва своето изказване с думите “Чух ви”!, ако е чул и казва какво точно е чул.

Повече информация за събитието и възможностите, проблемите и предизвикателствата на бизнеса ви да бъде “чут” от сцената на форума може да откриете на сайта на Powers Summit: https://www.powersummit.eu/.

 

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Властта отново ще