20.12.2022

Предвид динамиката на политическата обстановка в страната -"Powers Summit 2022 ВЛАСТ, ЧУВАЙ!", който среща властта, лидерските екипи на парламентарно представените партии и бизнеса, ще се проведе на 20 декември 2022. 

На POWERS SUMMIT говори бизнесът, представен от председателите на браншови камари, индустриални асоциации и бизнес лидери, а политиците ги слушат. 

Когато политиците заговорят, започват с думите "чух ви" и поемат конкретни ангажименти, по кои от поставените приоритети от бизнеса, тяхната парламентарна група или министър ще работят.

Друга от социалните иновации на POWERS SUMMIT е времето. Сроковете, които поемат политиците, са в рамките на не повече от 6 до 12 месеца. 

Oще с първото си издание POWERS SUMMIT доказа своята ефективност, а с присъствието и с поетите ангажименти политиците доказаха, че работи. Една много сериозна част от приоритетите, заявени от индустрията в рамките на форума, бяха адресирани както от законодателната власт, така и от изпълнителната в рамките на първите 6 месеца на мандата на предходните Народно събрание и редовно правителство. Поетите ангажименти от представителите на всички политически сили бяха или изпълнени, или беше показана политическа воля за тяхното изпълнение. 

Тази година програмата започва в 9:00 с официално откриване. Следват:

09.15 - 09.30 Приоритети - социологическо представяне на обществените нагласи

09:30 - 10:00 Водещите политически лидери на България

10.00 - 11.30 Здравеопазване

11:30 - 13:00 Енергетика

13.00 - 13:30 Обедна почивка

13:30 - 15:00 Устойчиво развитие

15:00 - 16:30 План за възстановяване и устойчивост

16:30 - 18.00 Предприемачество и бизнес в България - пречки и стимули

18:00 Обобщение - Какво се каза и кой какво чу? Обявяване на така формулирания стратегически план за следващите 12 месеца.

*Възможни са промени в часовете. 

Тази година POWERS SUMMIT, съвместно със стратегическите партньори за социологически проучвания Алфа Рисърч и Тренд, прави национално, представително допитване "Приоритети на българите за 2023". Приоритетите на българския народ ще бъдат обявени в рамките на форума и по всички национални медии. 

Присъствието на всички е с покани, като репрезентативните организации на индустрията, сред които и БСК, са Програмни партньори и разполагат с определен набор от покани за форума. 

Кандидатстване за ДОСТЪП до събитието може да стане оттук. След като заявите своето желание за достъп и бъдете одобрени, можете да използвате код за 20% отстъпка BSKPS2022 от цената на билетите.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Powers Summit 2022 ВЛАСТ, ЧУВАЙ!