04.11.2022 - 01.12.2022

БСК стартира традиционната си годишна анкета "Годината през погледа на бизнеса".

Проучването се осъществява за 18-та поредна година, а целта е да се изследва състоянието на бизнеса в настоящите макроикономически условия.

Резултатите от проучването ще ни помогнат при отстояването на интересите на нашите членове в диалога ни с институциите и социалните партньори.

Основните теми са свързани с отражението на политическите процеси в международен и национален план върху бизнеса в България, както и с бизнес планирането за следващата календарна година. Тази година специален акцент е поставен върху отражението върху бизнеса на енергийната криза и войната в Украйна.

Резултатите от проучването ще бъдат официално представени на 12 декември 2022 г. и ще бъдат публикувани в сайта на БСК – www.bia-bg.com

Въпросникът е активен ТУК до 1 декември 2022 г.!

Каним Ви да се включите в анкетата, като гарантираме необходимата конфиденциалност. Предварително благодарим за отделеното време и внимание!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Анкета