01.03.2016

Kак фирмите създават иновации? Отговор на този въпрос дава Иновационният форум Design-driven innovation. Срокът за регистрация е 5 април!

Отговор на този въпрос дава Иновационният форум Design-driven innovation

На 6 април 2016 г., в Интер Експо Център – София, ще се проведе Иновационен форум Design-driven innovation. Организатори на форума са Българската стопанска камара (БСК) и Интер Експо Център (ИЕЦ), а целта е да бъдат представени възможностите за създаване на иновативни бизнес продукти.

Участниците във форума ще научат:

  • Как да създадат иновации, които потребителите не очакват, но в крайна сметка ще харесат?
  • Как да произведат продукт или услуга, които се открояват от доминиращите на пазара и са толкова необходими, че хората неминуемо ги заобичват?
  • Как лидери като Apple, Nintendo, Alessi и др., изграждат ненадминати и устойчиви конкурентни предимства чрез иновации, които не идват от пазара, а създават нов такъв?

Design-driven innovation ще бъде разделен на лекторска част и иновационна работилница. Лектори в уникалното събитие са Андреа Пестарино, мениджър във водещата италианска компания Dáppolonia, и Милена Колева, която е консултант по управление на иновациите и ръководител на Академията по иновационен мениджмънт. Иновационната работилница ще даде възможност на участниците да решат конкретен практически казус за ускоряване на иновации.

Иновационният форум ще се проведе паралелно с двустранни бизнес срещи в рамките на изложението за индустриална техника MachTech&InnoTech, 44-ото издание на Булконтрола – изложение за измервателна, лабораторна и аналитична апаратура и 10-ото юбилейно издание на Вода София, единственото бизнес изложение във водния бранш в страната.

БСК и ИЕЦ канят заинтересованите фирми да се запишат за участие във форума. Всички условия са публикувани тук: https://event.gg/2277-design-driven-innovation-forum. Срокът за регистрация е 5 април!

Дата: 01.03.2016

Източник: БСК

Прочетено: 2546