26.01.2018

Работодателските организации приветстваха екипа и участниците в новия сезон на предаването

По повод старта на втория сезон на предаването "Шеф под прикритие" (тази вечер, от 21.00 часа, по Нова ТВ) участниците в проекта и продуцентският екип се срещнаха с ръководители на национално представителните работодателски организации – Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България.

Приветствия към участниците поднесоха изпълнителният председател на БСК Божидар Данев, председателят на Съвета на директорите на Нова телевизия Силва Зурлева и управителят на «Супернова медия» ЕООД (продуцент на „Шеф под прикритие“) Явор Попов.

От името на българските работодатели Божидар Данев благодари на Нова телевизия и на «Супернова медия» за това, че правят възможно представянето на добрите мениджърски практики, „човешкия“ образ на висшия мениджмънт, готовността му да види „от първо лице“ потенциалните проблеми и да ги отстрани, желанието му да работи ефективно, с грижа за работниците и с отговорност към клиентите. „Няма друго такова предаване в българския телевизионен ефир, затова благодарим на Нова телевизия за смелостта да бъде първата медия, отдаваща заслужено уважение към хората, поели риска да откриват и поддържат работни места, да създават брутен продукт и да бъдат полезни за развитието на българската икономика и общество“, каза Божидар Данев.

Шеф под прикритие“ е част от цялостната политика на Нова телевизия в стремежа й да бъде една наистина социално отговорна медия. Щастливи сме, че можем чрез това предаване да покажем на обществото положителните примери. Чрез предаването се стремим да насочим вниманието към хората, които създават блага за обществото. За нас това е много важно и много ценно“, каза пред участниците в срещата г-жа Силва Зурлева. Тя изрази надежда, че ще има още сезони на „Шеф под прикритие“ и зрителите на Нова телевизия ще могат да видят още много добри примери.

Скъпи участници, не знам дали знаете, но ние Ви наричаме „герои“. Най-голямата ни благодарност към Вас е, че ни позволихте да Ви разбъркаме живота. Когато се видяхме за първи път, Ви казахме, че ще работите пет дни по 8 часа и накрая ще сте ни благодарни. И така се случи. Вие не само работихте рамо до рамо със своите служители, но и си отворихте сърцата, позволихте ни да се изразим през Вас, за което сме Ви много благодарни“. С тези емоционални думи продуцентът на предаването Явор Попов се обърна към участниците в предишния и в новия сезон на „Шеф под прикритие“. Той им благодари за доверието към продуцентския екип и за смелостта да приемат това предизвикателство. На свой ред, г-н Попов изрази увереност, че „Шеф под прикритие“ ще има още сезони, защото има още много български компании, които има какво да покажат и да променят в положителна насока обществените нагласи към работодателите у нас.

вж. ВИДЕО

__________________

Участници в първия сезон на "Шеф под прикритие":

Участници във втория сезон на "Шеф под прикритие":

Дата: 26.01.2018

Източник: БСК

Прочетено: 4916