19.06.2019

Включете се в конференцията "Бизнесът и регионите", на 21 юни, от 9.00 ч., в столичния хотел "Хилтън". Организатори са БСК и сп. Икономист

Списание „Икономист" и Българската стопанска камара имат удоволствието да Ви поканят на конференцията „Бизнесът и регионите", която ще се проведе на 21 юни 2019 г., петък, от 9.00 ч., в хотел „Хилтън", гр. София. 

Събитието има за цел да покаже как големият бизнес допринася за устойчивото развитие на регионите в България - влиянието, което оказва върху развитието на малкия бизнес в съответния регион, значението му за съществуването на редица населени места. Включва както икономически аспекти, така и социални инициативи и въпроси, свързани с развитие на обществото. Ще бъдат представени добри практики и решения в различни региони.

Конференцията ще бъде открита от вицепремиера Томислав Дончев и министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Анализ на регионалните профили ще представи изпълнителният директор на Института за пазарна икономика Светла Костадинова, а за устойчивото развитие ще говори Боян Рашев, управляващ съдружник в „Денкщат България“.

Участие в панелите ще вземат висши мениджъри на големи компании като „Аурубис България“, „Асарел Медет“, „Лидл България“, „Златна Панега Цимент“, „Лукойл Нефтохим Бургас“, „Дънди Прешъс Металс“, „КЦМ 2000 Груп“, „Албена АД“, „Идеал Стандарт - Видима“ и др.

За възможностите за финансиране на регионите и на стратегическите инвеститори в тях ще говорят от Българската банка за развитие, ЕБВР, Международната банка за икономическо сътрудничество.

В конференцията ще участват и представители на кметове на общини.

Програма и още информация можете да намерите ТУК

Дата: 19.06.2019

Източник: БСК

Прочетено: 11820