Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара и Европейската мрежа в подкрепа на страните от АСЕАН имат удоволствието да Ви поканят на специализиран семинар, насочен към икономически оператори с интереси във Филипините, Индонезия и Виетнам. Темата е провокирана от зачестили въпроси и възможности за търговия с и в тези страни.

Лектори са водещи експерти от Европейската мрежа в подкрепа на страните от АСЕАН.

Семинарът ще се проведе в БСК, ул. Алабин 16-20, от 13:30 до 16:00 ч. на 04 април 2016г., понеделник. Събитието е без такса за участие, но се изисква регистрация.

Регистрации се приемат до 1 април 2016г, петък или до изчерпване на местата. С оглед на възможността за активно участие от страна на участниците броят на местата е ограничен. Работен език: английски.

След пленарната част лекторите ще бъдат на разположение за 3 индивидуални срещи до 10 минути за обсъждане на конкретни въпроси.

 

За информация и регистрация вижте лицето посочено за контакт.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар