28.09.2016

Enterprise Europe Network към БСК има удоволствието да Ви покани на еднодневен тренинг „Иновации чрез дизайн“, който ще се проведе на 28 септември 2016 г., от 09:00 до 17:00 ч., в сградата на БСК, ул. Алабин 16-20.

Целта на тренинга е да запознае участниците с ползите и възможностите от прилагане на дизайн чрез иновации:

  • Ползите от стратегическия дизайн за МСП
  • Моделиране/ оформяне на Вашия продукт чрез прилагане принципите на потребителски ориентирания дизайн (Customer-Centred Design)
  • Какво означава иновации чрез дизайн (Design-Driven Innovation)
  • Представяне на казус.

Тренингът се организира съвместно с водещи италиански експерти в областта на иновационния мениджмънт и иновации чрез дизайн. Повече информация за лекторите, програма и регистрационна бланка, може да намерите в прикачените файлове.

Тренингът ще се проведе на английски език. Не се предвижда превод.

Краен срок за регистрация: 26 септември 2016г., сряда или до изчерпване на местата. Тренингът е безплатен за малки и средни предприятия. 

 

За допълнителна информация:

Теодора Сотирова,

Тел: +359 2 932 09 34

E-mail: ierc2@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Специализирано обучение ''Иновации чрез дизайн