Специализирано обучение ''Иновации чрез дизайн

Enterprise Europe Network към БСК има удоволствието да Ви покани на еднодневен тренинг „Иновации чрез дизайн“, който ще се проведе на 28 септември 2016 г., от 09:00 до 17:00 ч., в сградата на БСК, ул. Алабин 16-20.

Целта на тренинга е да запознае участниците с ползите и възможностите от прилагане на дизайн чрез иновации:

  • Ползите от стратегическия дизайн за МСП
  • Моделиране/ оформяне на Вашия продукт чрез прилагане принципите на потребителски ориентирания дизайн (Customer-Centred Design)
  • Какво означава иновации чрез дизайн (Design-Driven Innovation)
  • Представяне на казус.

Тренингът се организира съвместно с водещи италиански експерти в областта на иновационния мениджмънт и иновации чрез дизайн. Повече информация за лекторите, програма и регистрационна бланка, може да намерите в прикачените файлове.

Тренингът ще се проведе на английски език. Не се предвижда превод.

Краен срок за регистрация: 26 септември 2016г., сряда или до изчерпване на местата. Тренингът е безплатен за малки и средни предприятия. 

 

За допълнителна информация:

Теодора Сотирова,

Тел: +359 2 932 09 34

E-mail: ierc2@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.