28.02.2018

На 28 февруари 2018 г., сряда, от 11.00 часа, в София ще се проведе протест под надслов „НЕ“ на далаверите в енергетиката!“. За това се договориха национално представителните организации на работодателите, обединени в АОБР – Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ), Българска стопанска камара (БСК), Българска търговско-промишлена палата (БТПП) и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Протестът е подкрепен от браншовите организации, членуващи в АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ, Национален синдикат „Защита“ и синдикалните организации в участващите в протеста фирми.

Национално представителните работодателски организации призовават всички фирми, неправителствени организации и граждани, които не одобряват наглото манипулиране на пазара и  спекулативното повишение на цената на електроенергията, да се включат в протеста.

Детайлна информация за сборния пункт, маршрут и др. ще бъде оповестена допълнително ТУК!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Протест под надслов „НЕ“ на далаверите в енергетиката!“