14.10.2019 - 19.11.2019

Българска стопанска камара - съюз на българския бизнес обявява конкурс за детска рисунка на тема "Искам да бъда…". Най-добрата творба ще се превърне в коледна картичка, която ще изпратим към десетки институции, партньори и членове на Българска стопанска камара у нас и по света. На всяка картичка ще бъде посочен авторът на рисунката (вкл. име, населено място, училище и клас).

Като национално представителна работодателска организация с 39-годишна история, си даваме сметка, че в света на бизнеса често забравяме света на децата, а те са нашето бъдеще. Чрез тази инициатива се надяваме да стимулираме тяхното въображение и вярвам, че във Ваше лице ще намерим съмишленик, който да сведе поканата до директорите на училища, в които се обучават ученици от I до IV клас.

Фирма "Ардес Информационни Технологии" – член на БСК и партньор на водещите световни брандове Lenovo, Intel, Acer, HP Inc., HP Enterprise, Microsoft, ASUS, MSI, AMD, DELL и др., ще предостави Голямата награда за конкурса - графичен таблет Wacom Intuos S, един отличен подарък за начинаещи художници, фотографи и бъдещи графични дизайнери, разширяващ възможностите им в дигиталния свят.

Youth Business Center  (колективен член на БСК) ще предостави наградите за второ и трето място -  безплатен курс "Млад предприемач" с 4 модула за деца от 8 г. до 12 г. (12 учебни часа). 

Заниманията се провеждат под формата на игри, упражнения и забавление, които стимулират изграждането на компетентности за активно действие. 

Още награди в конкурса ще бъдат любезно предоставени от Ара Арт – член на БСК и производител на висококачествени професионални и ученически материали за рисуване.

Срокът за предаване на творбите е 19 ноември 2019 г., на адрес: София 1000, Алабин 16-20, Българска стопанска камара, офис 205.

Техниката за изпълнение и размерите на рисунката са по избор на всеки малък художник. На гърба на всяка рисунка трябва да присъстват 3 имена на нейния автор, населено място, училище, клас, телефон за връзка (на родител/настойник).

Новите изисквания за защита на личните данни ни задължават да предприемем специални мерки, свързани с личните данни на децата, във връзка с което за участие в конкурса, освен рисунките, е необходимо родителите да се запознаят срещу подпис с информация, свързана с личните данни, както и да предоставят изрично писмено съгласие (Изтеглете формуляра ОТТУК!).

За допълнителни въпроси: Гергана Гиздина - експерт "Връзки с обществеността", тел.: +3592 932 09 28, +359 883 499 229, e-mail: g.gizdina@bia-bg.com.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Kонкурс за детска рисунка на тема