14.11.2022

MEDICA 2022 - глобалното №1 място за срещи на участници от здравния сектор.  

Целта на събитието е да се подпомогнат предприятия, университети и изследователски институции при намирането на партньори по целия свят за разработване на продукти, производство и лицензионни споразумения, партньорства за дистрибуция, изследователско сътрудничество, съвместни предприятия, финансиране/инвестиции, публични купувачи или други видове партньорства. 

Международното здравно брокерско събитие по време на панаира MEDICA има традиция от 20 години. През последните години то винаги обединява около 350 участници от приблизително 40 държави в 700 предварително уговорени срещи. 

Защо да участвате:

  • Използвайте събитието, за да започнете нов бизнес
  • Запознайте се с доставчици на иновативни технологии от цяла Европа и извън нея
  • Влезте в контакт с потенциални партньори за бъдещо сътрудничество
  • Установете трансгранични контакти за дългосрочни бизнес отношения
  • Намерете нови партньори за изследователски проекти 

Участието в Matchmaking сесиите е с такса за участие в размер на 150 евро за компании, асоциации, изследователски институции и др. (EEN) и 75 евро за стартиращи предприятия (EEN, създадени на или след 1.1.2020 г.). Таксата за участие не включва входен билет за панаира. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара. 

Линк за регистрация: https://medica-healthcare-brokerage-event-2022.b2match.io

Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association

Стъпки за регистрация и участие

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни срещи (B2B) по време на MEDICA Healthcare Brokerage Event 2022