14.12.2022

15 компании от цялата страна ще бъдат наградени от Агенцията по заетостта по време на деветнадесетата годишна церемония „Работодател на годината”. 

Тя ще се състои на 14 декември 2022 г. (сряда) от 17.00 часа в зала „Рубин” на хотел „Рамада София” на бул. „Княгиня Мария Луиза” 131. 

Официални гости на събитието ще бъдат служебният министър-председател на Р България Гълъб Донев, служебният заместник-министър председател по социалните политики и служебен министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров, заместник-министрите на труда и социалната политика, председателят на комисията по труда, социалната и демографската политика към Народното събрание Георги Гьоков, негови заместници, както и партньори на Агенция по заетостта. 

Тази година наградените са разделени в три категории: 

  • Традиционната категория „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на регионалния трудов пазар”;
  • категория „Успели заедно”, която ще отличи с конкретни примери съвместната дейност на представителите на бизнеса, търсещите работа и бюрата по труда в страната;

и

  • Новата категория „Активни заедно”, която ще отличи най-ефективните екипи от работодател, бюро по труда и неактивно лице, които са довели до регистрация, мотивация, включване в обучение или заетост на неактивни лица.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.