19.05.2020

Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години. В компилацията са събрани отличията на победителите в Career Show Awards 2019, Работодател на годината на Кариера в България 2018, Top Employer Institute, Наградите на Българска асоциация за управление на хора 2019, Forbes business awards 2020 и Company of the year 2018. 

“В турбулентни времена като днешните е изключително важно да откроим най-добрите практики сред работодателите. Да покажем, че независимо от условията, има фирми които дават всичко от себе си да бъдат работодател за пример, да покажат, че правят всичко, за да привличат, задържат и обучават служителите си. Career Show Index насочва вниманието към работодателя като фактор със значение не само за заетостта и подсилване на икономиката, а за изграждане на една цялостна работодателска култура.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show

Първите места в престижния работодателски индекс се заемат от: 

  • A1 България
  • Experian Bulgaria
  • Райфайзенбанк България ЕАД
  • Paysafe Group
  • TELUS International Group

Чудесна новина е и, че редица изцяло български компании като - “Заедно в час”, Telerik Academy, Елпром Троян, Ван Холдниг (Фантастико) и др попадат в топ 50.

Можете да видите цялата класация Career Show Index 2020 тук 

С ежегодното отразяване на индекса, иницииран от организаторите на Career Show Awards 2020 - наградите, част от журито на които е Радосвет Радев - председател на БСК, се цели публичност на успешните примери за работодателска марка и създаване на конкуренция между работодателите с цел подобряване работната среда у нас.

Дата: 19.05.2020

Източник: Career Show

Прочетено: 5445