10.09.2019

Българска стопанска камара (БСК) е официален партньор на Career Show 2019 - кариерното експо на България за квалифицирани кадри. То ще се проведе на 10 септември в зала Арена Армеец и ще събере на едно място над 150 от най-големите работодатели и над 2000 кандидати.

“В Career Show искаме да покажем добрата среда за развитие, събирайки на едно място едни от най-добрите работодатели и квалифицираните кадри, които са доказателство за потенциала, който страната ни има. Радваме се, че Българската стопанска камара стои зад нас и показва, че е институция, която има национално отговорно поведение, подкрепяйки каузата ни.”, споделя Емил Томов, Event Manager в .

Career Show е формат, който подпомага квалифицираните кадри, кариерното им развитие в България, насърчава завръщането на българите от чужбина и показва добрия бизнес климат, който страната ни предлага.

Срещите на кандидатите с фирмите ще бъдат придружени от над 30 активности, сред които лекции на различни теми, консултации от HR специалисти, здравословни активности и много други. Непосредствено след откриването на събитието ще бъде и награждаването на победителите в Национални награди за най-добър работодател - Career Show Awards.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

CAREER SHOW 2019 - Награди за най-добър работодател