16.07.2021

Българска стопанска камара е партньор на водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29 септ. в Sofia Event Center и на 30 септ. изцяло онлайн. Организаторите очакват над 200 компании да се срещнат с 8000 квалифицирани кандидати в двата дни на събитието. 

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно събитие, част от програмата на общността, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с квалифицирани кандидати на живо и онлайн. 

“За нас е чест, че сред нашите партньори е Българска асоциация на архитектите и инженерните консултанти - така успяваме заедно да работим в каузата за свързването на квалифицираните кадри и бизнеса. Двудневното събитие Career Show 2021 ще даде възможност за лична среща между търсещи и предлагащи работа както на живо в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света. За нас е истинска радост да работим с едни от най-добрите професионалисти, които показват високото ниво на работна среда в България”, споделят от организаторите. 

Фирмите - изложители ще имат възможността да се срещнат с предварително селектирани кандидати. Събитието предлага широки възможности за набиране на нови кадри на живо и чрез иновативен софтуер, както и чудесни възможности за Employer branding. 

Научете повече за участието си ОТТУК

Дата: 16.07.2021

Източник: БСК

Прочетено: 4533