12.06.2019

На 10 септември в зала Арена Армеец и ще събере на едно място над 150 от най-големите работодатели и над 2000 кандидати.

Българска стопанска камара (БСК) става официален партньор на Career Show 2019 - кариерното експо на България за квалифицирани кадри. То ще се проведе на 10 септември в зала Арена Армеец и ще събере на едно място над 150 от най-големите работодатели и над 2000 кандидати.

“В Career Show искаме да покажем добрата среда за развитие, събирайки на едно място едни от най-добрите работодатели и квалифицираните кадри, които са доказателство за потенциала, който страната ни има. Радваме се, че Българската стопанска камара стои зад нас и показва, че е институция, която има национално отговорно поведение, подкрепяйки каузата ни.”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

Подкрепата на БСК ще увеличи шанса на повече квалифицирани кадри да направят крачка към развитието си. Събитието показва, че България има висок ресурс на квалифицирана работна ръка, успешни бизнеси и платформа, която да ги свърже.

Career Show е формат, който подпомага квалифицираните кадри, кариерното им развитие в България, насърчава завръщането на българите от чужбина и показва добрия бизнес климат, който страната ни предлага. Срещите на кандидатите с фирмите ще бъдат придружени от над 30 активности, сред които лекции на различни теми, консултации от HR специалисти, здравословни активности и много други. Непосредствено след откриването на събитието ще бъде и награждаването на победителите в Национални награди за най-добър работодател - Career Show Awards.

Дата: 12.06.2019

Източник: БСК

Прочетено: 3699