26.08.2019

Националните награди за най-добър работодател Career Show Awards обявиха финалистите в 20 категории

Финалистите в Национални награди за най-добър работодател Career Show Awards са вече известни. Победителите ще бъдат отличени в 20 категории, разделени в 3 групи - Най-добър работодател, Ангажираност & иновации и Здраве & екология.

За приза “Най-добър работодател” на България се борят компаниите Experian България, Paysafe Group и TELUS International Europe. Mentormate Bulgariа е финалист в общо 5 категории, А1 България и Райфайзенбанк България се борят за първото място в 4 категории. Пълния списък с финалистите във всички категории може да видите тук

Победителите ще бъдат наградени на официална церемония непосредствено след откриването на експото за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието ще се проведе на 10 септември в зала Арена Армеец. На него се очакват над 150 топ компании и над 2000 квалифицирани кандидати. Регистрацията за кандидати е напълно безплатна, но задължителна. Пропускът на събитието дава възможност на кандидатите да се срещнат с работодатели, които предлагат чудесни възможности и позиции и да участват в атрактивната програма, разположена на 4 сцени.

Награждаването ще се излъчва на живо в сайта на Career Show и в страницата им във Facebook със специалното съдействие на STREAMER.BG.

Всички категории в Career Show Awards бяха оценени от жури от специалисти. Сред тях са председателят на Българска стопанска камара (БСК) Радосвет Радев, председателят на Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) инж. Васил Велев и други професионалисти в различни области. “Работодател на публиката” е единствената категория, която разчита на публичен вот.

След официалното награждаване на сайта на конкурса всички кандидатури, оценки и коментари на журито ще бъдат публични. Така конкурсът ще стане витрина на най-добрите практики, най-оригиналните идеи и най-добрите иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи.

 

 

Дата: 26.08.2019

Източник: Career Show

Прочетено: 2400