18.04.2017

Немска компания, производител на вагони за ЖП индустрията, проявява интерес към закупуване на българско металообработващо предприятие.

Немска компания, производител на вагони за ЖП индустрията, проявява интерес към закупуване на българско металообработващо предприятие (работещо или със замразено производство) или с готово производствено хале, с брой на заетите в него сътрудници между 30 и 200 души.

Търсеното българско предприятие (в идеалния случай) трябва да има обект на дейност (или капацитет за извършване на дейност) подготовка на заваръчни конструкции за ЖП индустрията с тегло на компонентите между 500 кг и 12 тона, произведени от стомана S355 или S235. Големината на производственото хале е необходимо да бъде между 2000 кв.м. и 10 000 кв.м., с минимална височина 6 м. и налични минимум 2 портални крана с товароподемност между 7.5 тона и 10 тона. Предпочита се локацията му (но не задължително условие) да бъде в близост до магистрален път и по възможност да има директна връзка с ЖП линия.

Българските предприятия, проявяващи интерес, е необходимо да попълнят приложения въпросник. Заинтересуваните компании е желателно да изпратят кратко представяне на английски език, с какво отговарят на търсения интерес, ЕИК, уебсайт (BG/EN) и лице за контакт. Презентациите ще бъдат представени на немската фирма и при наличие на подходящи потенциални предприятия, представители на ръководството и инженерния състав на немската фирма ще направят визита с цел установяване на партньорства и извършване на оглед на предложените предприятия.

 Моля презентациите и попълнения въпросник да се изпращат на Веселин Илиев, тел: +359 2 932 09 54, e-mail: ierc@bia-bg.com в срок до 26 април 2017 г.

Дата: 18.04.2017

Източник: БСК

Прочетено: 2547