22.03.2022

Списанието на Българската стопанска камара „Noblesse Oblige“ днес навършва три години.

На 22 март 2019 г. излезе първият му брой, а до момента са десет. Предстои през м. май да излезе бр. №11.

За тези три години преминахме през множество препятствия, но успешно ги прескочихме и вече имаме вярна аудитория, която се надяваме да расте.

Срещнахме читателите си с интересни и успели в своята сфера хора, със стартиращи и утвърдени предприемачи, с представители на отделни икономически сектори и региони. Разказахме десетки успешни истории, но говорихме и за актуалните проблеми пред бизнеса.

Стараем се всеки следващ брой да е по-добър от предходния и влагаме много любов и енергия, които се надяваме да бъдат видими за нашите читатели.

Благодарим на всички, които ни се довериха!

Благодарим и на хората, без които Noblesse Oblige нямаше да съществува. На първо място, това е Радосвет Радев, който даде идеята и името на списанието, и вдъхна енергия на екипа. Няма как да не благодарим на първите ентусиасти и партньори Константин Вълков, Деница Томова, Албена Радева, Драгомир Симеонов. Благодарим на дизайнера Евтим Кълвачев, на печатница ФолиАрт и на основния екип – Ани АлашкаГергана Гиздина и Цвети Семерджиева. Благодарим на нашите автори, които трудно можем да изброим, без да пропуснем някого!

Дата: 22.03.2022

Източник: БСК

Прочетено: 1666