Парламентарен секретар
Парламентарен секретар

Изпрати съобщение

Цвети Семерджиева е парламентарен секретар на БСК от 2016 г., а преди това в продължение на 14 години изпълнява длъжността "Маркетинг и продажби" в камарата.

Завършила е "Международни икономически отношения и международен маркетинг" в УНСС (1997 г.) и специалност "Технология на машиностроенето" в Технически университет – София (1987 г.).

Натрупва богат опит в областта на външната търговия и международния маркетинг, работейки последователно като специалист в кантора „Внос на резервни части и окомплектовка” във ВТО Металургинвест  и като търговски мениджър в HSB-Exportimport.

От 2002 година се присъединява към екипа на  BIAnet - Интернет центъра на Българска стопанска камара, където отговаря за установяването, развитието и поддържането на успешни бизнес отношения с потенциални клиенти на уеб услуги. 

За работата си в БСК тя споделя: „За мен е удоволствие да бъда част от екип, който влага творческо и неформално мислене, внимание към детайла, професионално отношение и разбиране към потребностите на членовете и партньорите на БСК”.

Ползва английски и руски език.

Вж. СНИМКИ