21.04.2016

Образователен бизнес център "Хермес" организира поредно издание на форума“Български бизнес дни”, който ще се състои в София, ул. “Лъчезар Станев” №5, Sapharma Towers на 21 април 2016 година. Основната тема на тазгодишното издане е “Човешките ресурси в динамика: специалисти, натовареност, условия”.

В рамките на основната лекция, презентациите и дискусиите ще бъдат представени важни за трудовия пазар в страната теми като влиянието на съвременната динамика върху работата на специалистите по човешки ресурси, има ли необходимост от усъвършенствания в държавните политики в областта, особености на трудовия пазар и нуждата от професионалисти в специфични сфери, как да се управлява времето, така че да се избягва преумората и как да се повиши мотивацията на служителите.

Форумът е единственият в страната, който е насочен към проблемите и необходимостите на специалистите по човешки ресурси в МСП, които определено се сблъскват с по-различни предизвикателства, отколкото техните колеги в по-големите компании.

Лекторите и участниците в панелните дискусии ще включват представители на бизнеса, на държавни институции, на неправителствени организации, както и специалисти в различни близки сфери – психология, право и дреги.

Лектор ще бъде и Томчо Томов ръководител на Националния център за оценка на компетенциите към Българска стопанска камара от 2010 г.

Регистрационната такса за участие на един представител от фирма е 95.00 лева. Членовете на БСК имат възможността да ползват специална отстъпка от 20%.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Форум “Български бизнес дни” – 21 април 2016 г.