06.05.2019 - 07.05.2019

Третата европейска конференция за Целите за устойчиво развитие, е посветена на лидерството и възможностите заедно да ги превърнем в конкретни действия и решения. Ще бъде представена и новата стратегия на CSR Europe 2030, ще има и дискусии, посветени на документа за размисъл за по-устойчива Европа до 2030 г. и  бялата книга за бъдещето на Европа.

Предвид европейските избори през май 2019 CSR Europe ще започне кампания за ангажиране и лидерство CEO’s call to action.

По време на срещата се очаква да присъстват над 450 участника, представители на повече от 200 организации, от над 35 държави, които ще имат възможността да чуят изказванията на 55 лектора.

Конференцията SDG Summit на CSR Europe е част от голямото събитие на високо равнище  European Business Summit, което дава възможност за срещи на над 20 различни теми

Непосредствено преди това ще се проведе и среща на националните партньорски организации на CSR Europe, каквато е нашата Мрежа.

Повече информация и програма на срещите ще намерите в линковете:
SDG Summit  - 6 May 2019

European Business Summit -  6& & May 2019

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Третото издание на CSR Europe Brussels SDG Summit - 6 и 7 май 2019 г.