10.10.2012

Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на семинар – дискусия относно възможности за подобряване на енергийната и екологична ефективност сред предприятията от текстилния и химическия сектори. Семинарът е насочен към доставчици на екологични услуги – консултантски фирми, енергийни асоциации и други, заинтересовани от проблемите на околната среда.

Участниците на семинара ще се запознаят с целите на два проекта - ОПТИМЕС за МСП от текстилния сектор и EEN-PACT за МСП от химическата промишленост. Ще бъдат представени възможности за включване на заинтересовани доставчици на екологични услуги в дейностите по двата проекта и за сътрудничество с БСК. Проектите ОПТИМЕС и EEN-PACT ще дадат възможност на доставчиците на екологични услуги да осъществят директни контакт с фирми – техни потенциални клиенти.

Дискусията ще се проведе на 10 октомври 2012, сряда, от 14.00 – 16.00 ч., в БСК, София, ул. Алабин 16-20. Водещи ще бъдат г-н Камен Колев и г-н Димитър Бранков, водещи експерти по проектите.

Участието в семинара е безплатно. С оглед на възможността за активно участие от страна на доставчиците на екологични услуги, броят на участниците е ограничен. Регистрации за участие се приемат до 9 октомври, четвъртък, или до изчерпване на местата. За информация и регистрация:

 

Милена Стоева,

тел.: 02 932 0934,

e-mail: ierc3@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар – дискусия относно възможности за подобряване енергийната и екологичната ефективност сред предприятията от текстилния и химическя сектори