07.10.2015

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара и Австрийската стопанска камара  организират международни двустранни срещи в сферата на хранително-вкусовата промишленост и напитки за участие в Food Marketplace 2015.

Събитието ще се проведе на 7 октомври 2015 г. във Виена, Австрия. Международният форум събира на едно място австрийски компании - производители, търговци и доставчици от хранително-вкусовата и питейна индустрия. Събитието е насочено към компании купувачи от сектора „Храни и напитки“, както и експерти в търговията на едро и дребно от сектора в световен мащаб. Форумът представлява уникална възможност за създаване на бизнес контакти, проучване на нови продукти и тенденции и обмяна на добри практики.

Събитието представлява уникална възможност за среща на потенциални компании купувачи и търговци в сферата на хранително-вкусовата промишленост с най-големите австрийски производители и да усетят вкуса на Австрия. В рамките на 30 минутни предварително уговорени срещи ще имате възможност за създаване на ценни бизнес контакти с потенциални партньори. 

Местата са ограничени! Краен срок за регистрация – 8 юни 2015 г.

За регистрация и информация: https://www.b2match.eu/food2015

 

Ново за 2015: Използвайте възможността да посетите и ANUGA/Cologne - 10 октомври 2015 г.

 

Преживейте две от най-големите и значими международни събития в сферата на хранително-вкусовата индустрия в рамките на една седмица.

За повече информация относно развитието на сектора в Австрия през последните години Länder- und Branchenreports.

За чуждестранни посетители: Поемат се разходите за хотелско настаняване (2 нощувки в  4* хотел в центъра на Виена с вкл. закуска) и официална вечеря.

 

Дати и дневник на дейности:

Крайни срокове

Задачи

16 Март - 30 юни

Регистрация и създаване на фирмен профил

01 юли - 15 септ.

Заявяване на срещи от чуждестранни компании

01 септ. - 15 септ.

Заявяване на срещи от австрийски компании

02 окт.

Получаване на индивидуални графици за срещи

07 окт.

09:00 - 10:00 Семинарна част
10:00 - 12:30 Двустранни срещи – сутрешна сесия
12:30 - 13:30 Обедна почивка
13:30 - 18:30 Двустранни срещи – следобедна сесия

 

Молим при регистрацията да се съобразите със следните особености:

1. В полето „Sessions" посочете  в коя сесия желаете да участвате или и в двете;

2. В „Local Support Office" изберете от падащото меню вашия български EEN партньор, от който сте научили за проявата и който ви оказва съдействие – Например, ако това е Българска стопанска камара, избирате от падащото меню „BG – Bulgarian Industrial Association”, както е названието ни на английски;

3. В полетата "Organization" и "Person" - попълнете данни за фирмата или организацията и за представителя, който ще участва.

4. В „Organization details" попълнете описание на фирмата/организацията, сфера на дейност и необходимите според вас детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници.

5. След регистрация е необходимо да създадете  профил за сътрудничество „Cooperation profile", където да опишете продуктите и услугите, които търсите или предлагате, и вида партньорство, което търсите или предлагате.

6. Можете да разглеждате профилите на другите участници и да заявите двустранни срещи в рамките на определения за процеса срок.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2015 – международни двустранни бизнес срещи в хранително-вкусовата промишленост, 7 октомври 2015, Виена, Австрия